15.03.2018  |  Interior  |  Textil

70-talsinspirerad mattkollektion

Trendstefan i samarbete med finska designvarumärket Mum’s.

Stefan, Trendstefan, Nilsson lanserar nu en mattkollektion i begränsad upplaga i samarbete med det finska designvarumärket Mum’s. Soft Walk, som kollektionen heter, består av totalt sex stycken mattor, där varje matta föreställer ett ord: SWAG, GURL eller BRUH, i 70-talsinspirerad typografi. Dessutom går det att beställa en matta med valfritt ord eller bokstav i samma stil. Under den 14–28 mars visas kollektionen som en utställning i Designgalleriets nya, tillfälliga lokaler vid Sergels Torg. Alla mattor i utställningen är till salu.

www.mums.fi

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.