28.08.2017  |  Bloom  |  Brukskonst

Aalto-klassiker i ny form

I flera vackra nordiska färger

I höst presenterar Iittala en ny form i Alvar Aaltos omfattande vaskollektion. Nykomlingen är en elegant variant av den höga 220 mm vasen från den befintliga kollektionen, och finns tillgänglig i flera vackra nordiska färger. Den vågliknande formen känns tydligt igen, men i den nya vasen är vågorna något mer stillsamma. Formen bidrar till att ge en levande känsla i hemmet, där blommor och kvistar faller tillrätta på ett naturligt sätt. Men vasen är även vacker och uttrycksfull som den är, utan innehåll.

www.iittala.com

 Tel.: 042 361 100

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.