Kitchen / Accessories

Accessories

Witt by Kuvings slow juicers skördar igen BÄST I TEST

De populära slow juicers Witt by Kuvings C9600- samt C9700 serierna har åter igen vunnit Bäst i test – denna gång i svenska Aftonbladet. Vilket ännu en gång bekräftar, att maskinerna är överlägsna och gör marknadens bästa juice.

Sponsrat innehåll

Accessories

Ny blender från KitchenAid sätter fart på din hälsa

KitchenAids Power Plus blender är marknadens mest kraftfulla blender. Den ger dig otaliga möjligheter i köket och är den perfekta kökshjälpen när det gäller att laga varm soppa, smoothies, juice och mycket mer.

Sponsrat innehåll

Accessories

Nya fat i Pillivuyts eleganta serie Toulouse

Fat-Tallriksserien Toulouse består av ett urval klassiska och funktionella porslinstallrikar för vardagens kulinariska upplevelser. Nu kommer två nya fat till serien - perfekta för både tillagning och elegant servering.

Sponsrat innehåll

Accessories

Nya prisbelönta termorskannor och -muggar från WMF

Impulse är namnet på WMF:s nya serie med termoskannor och -muggar, som just har fått två prestigefyllda Red Dot Awards.

Sponsrat innehåll

Accessories

Ny mini köksmaskin från KitchenAid för det mindre köket

Den ikoniska Artisan köksmaskinen kommer nu i en mindre och lättare modell men är lika kraftfull som Artisan köksmaskin. Den nya mini modellen har den perfekta storleken för det mindre köket, den lilla familjen eller för den ensamstående.

Sponsrat innehåll

Accessories

Ny mini WaterTracker dricksflaska från BRIX

BRIX WaterTracker familien udvides med en nuttet 0,3L drikkeflaske.

Sponsrat innehåll

Accessories

Musthaves till julens småkakor och konfekt

När de läckra småkakorna kommer ur ugnen, rykande varma, och när julens småkakor och konfekt ska dekoreras, är ett bra bakgaller nödvändigt.

Sponsrat innehåll

Accessories

Luigi Bormioli - Konsten att blanda cocktails

Klassiska drinkar eller trendiga cocktails - ingenting lämnas åt slumpen med Luigi Bormioli:s barkollektion när det gäller konsten att blanda och njuta av den mest välsmakande cocktail.

Sponsrat innehåll

Accessories

Nordiska färgnyanser med Cirqula från Rosti Mepal

Ännu en gång förmår Rosti Mepal att lansera en behändig all-round skål med genomtänkta, funktionella detaljer och i färgtoner som matchar den nordiska stilen.

Sponsrat innehåll

Accessories

Brygg kaffet direkt i kannan – utan sump

Vad kan vara mer praktiskt än att brygga kaffet direkt i den kanna som det serveras i. Problemet med presskannor är bara, att kaffet fort blir kallt, och att det kommer sump i kaffet. Men då har du inte provat P7 från Espro – marknadens bästa presskanna.

Sponsrat innehåll

Accessories

Köksmaskinen, som revolutionerar

När kraft och hastighet inte kan jämföras med något annat. När det inte kompromissas med varken design eller kvalitet – och man saknar ord. Sage the Bakery Boss är köksmaskinen för äkta bakentusiaster.

Sponsrat innehåll

Accessories

Där det finns rök, finns det smak

Vi älskar smaken av röd i matvaror. Röksmak är lika med den ultimata grillsmaken. Hoppa på tåget, och ta din matlagning till nästa nivå med denna splitternya modell av Smoking Gun från Sage.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.