12.01.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

Cervera i exklusivt samarbete med Tina Nordström

Nytt matlagningskoncept med inspiration från stjärnkockens eget kök.

Under hösten 2017 lanserade Cervera Nyloppis - ett helt nytt matlagningskoncept i samarbete med kocken Tina Nordström. Alla produkter är framtagna av Tina själv och finns tillgängliga i ett 40-tal av Cerveras butiker samt online. Säljstart skedde i slutet av oktober. Produktkonceptet hämtar sin inspiration från Tinas mångåriga karriär och i produkter hon själv har använt genom åren. Serien består av 20 olika delar, där den handsnidade kryddkvarnen i alm är ett nyckelföremål, som dessutom säljs till förmån för Barncancerfonden. Varje kvarn tillverkas av Carsten Nilsson i Skåne och är inspirerad av 1700-talets mönster och hantverk.

https://www.cervera.se/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.