09.03.2018  |  Business  |  Branschnytt

Förväntningar uppåt i handeln

Vändning i februari efter tidigare nedgång.

Svensk Handels Handelsbarometer för februari månad visar att handlarnas förväntningar på framtiden generellt sett har ökat. Framtidstron ökar främst i dagligvaruhandeln medan sällanköpsvaruhandeln halkar efter. För detaljhandeln i stort har förväntningarna gått nedåt de senaste månaderna men i februari ökade de med 0,7 enheter till 93,4.

Handelsbarometern är Svensk Handels månatliga indikator över detaljhandelns utveckling. Den ger en inblick i hur branschens företag tror att omsättning, lönsamhet och sysselsättning kommer att utvecklas under de kommande tre månaderna.

www.svenskhandel.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.