10.01.2018  |  Business  |  Branschnytt

Gudrun Sjödén vinner utmärkelse för internationell tillväxt

Säljer till 52 länder via fysiska butiker och prisbelönt webbshop.

Vid 2017 års regionsfinal av företagarutmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i Stockholm tilldelades Gudrun Sjödén pris av galans huvudsponsor, Skandinaviska Enskilda Banken, SEB, för ’Bästa internationella tillväxt’.

Den flerfaldigt prisbelönta designern öppnade sin första butik i centrala Stockholm för över 40 år sedan, 1976. Idag säljer hon sina färgstarka kollektioner till kvinnor i hela 52 länder, via den prisvinnande webbshopen och varumärkets egna fysiska filialer.

Omsättningen för 2017 kommer att landa på cirka 800 miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning med 11 % från 2016. Tyskland är företagets största marknad, följt av Sverige, USA, Storbritannien och Frankrike. 

www.gudrunsjoden.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.