07.02.2018  |  Furniture  |  Textil

Hantverksmatta med inspiration från modevärlden

Kasthall lanserar morgondagens arv.

I 2018 års kollektion Legacy of Tomorrow strävar Kasthall efter att knyta ihop historia och framtid. En av de nya mattorna för säsongen är handtuftade Diamond, i ull och lin. Diamond har fått mycket av sin inspiration från modets värld, som broderi och haute couture. Linjer och tuftstygn i kontrasterande färger har bäddats in på en strukturerad yta av skuren lugg och boucléöglor. Detta gör att mattan ser olika ut och skiftar i kontrast, beroende på varifrån man betraktar den.

www.kasthall.com

Stockholm Furniture & Light Fair, A10:21

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.