23.02.2018  |  Furniture  |  Design

Hornbach lanserar konsthantverk

Byggmarknaden inleder ett unikt möbelprojekt i samarbete med designer Sigurd Larsen.

I januari 2018 lanserades ett unikt samarbete mellan Hornbach byggmarknad och den danske designern Sigurd Larsen. Projektet går ut på att formge möbler som alla ska kunna bygga själva - hemma. Först ut är en stol i klassisk loungestil. Som konsument köper man materialet till stolen i något av Hornbachs varuhus eller online. I webbutiken hittar man även en instruktionsbok med Larsens ritningar och anvisningar för hur man bygger ihop sin möbel. Denna information finns dessutom att ladda ned från Konsthantverks kampanjsida.

-JBE 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.