15.12.2017  |  Business  |  Trends

IKEA lanserar banbrytande AR-applikation

Denna app gör det möjligt att uppleva och experimentera med hur varuhusets möbler passar in i ens eget hem.

I slutet av september lanserade IKEA sin nya Augmented Reality-applikation, IKEA Place, som gör det möjligt att uppleva och experimentera med hur varuhusets möbler passar in i ens eget hem.

Alla produkter återges skalenligt i 3D, vilket gör köpbesluten enklare, då man direkt kan se hur en önskad möbel, stil eller färg fungerar med den övriga inredningen.

IKEA Place bygger på Apples nyframtagna ARKit-teknik och IKEA blir ett av de första företagen i världen med att kunna presentera en AR-app på denna plattform.

Till att börja med kommer drygt 2000 IKEA-produkter att finnas tillgängliga i appen, med vilken man dessutom kan spara och dela sina inredningslösningar, i form av en bild eller film. Samt även köpa produkterna direkt.

www.ikea.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.