12.01.2018  |  Business  |  Ledning & drift

IKEA lanserar nytt e-handelslager

För färre, kortare och mer precisa transporter.

IKEA lanserade under hösten ett nytt e-handelslager i Stockholm. Med storlek som en medelstor IKEA-butik ska det nya lagret i Arlandastad möta det starka intresset för IKEA:s produkter och volymökningarna inom e-handel, samt möjliggöra kortare och mer precisa leveranser i Stockholmsregionen. Det nya e-handelslagret övertar majoriteten av distributionen till Stockholmsområdet från den stora centrala distributionscentralen i Torsvik utanför Jönköping. Förutom att komma närmare kunderna i Stockholmsregionen innebär det nya e-handelslagret även en vinst ur miljösynpunkt, i och med att det kommer att gå färre lastbilstransporter till och från Stockholm.

http://www.ikea.com/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.