27.02.2018  |  Interior  |  Belysning

Konsthantverk lanserar Studio Rosdala

Hantverksmässig retrokollektion i begränsad upplaga.

Studio Rosdala är en kollektion i begränsad upplaga som är framtagen av den hantverksmässiga lamptillverkaren Konsthantverk. Lamporna i kollektionen består av gammalt, ocirkulerat glas, som har funnits i gömmorna på företagets glasbruk i Rosdala i decennier. Glasskärmarna härstammar från perioden 1940-tal till 1970-tal. De kombineras med stativ och hållare i rå mässing, som tillverkas för hand av Konsthantverk själva. Kollektionen görs i små serier om tak- och bordslampor, helt beroende på vilka skärmar som finns tillgängliga. Samtliga modeller kostar 1900 SEK och lamporna kommer endast att säljas direkt från Konsthantverk.

www.konsthantverk.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.