31.01.2018  |  Furniture  |  Design

Kroken Bill i nya färger

Maze Interior utvecklar sin klassiker från 2006.

Kroken Bill lanserades 2006 av Louise Hederström för Maze Interior. Ursprungligen fanns den enbart i ett vitt utförande, men numera går den att få i många olika färger. I januari 2018 lanseras den något mindre hängaren Bill XS och den minsta kroken Bill XXS i två nya färger: Pigeon Blue och Terra Brown.

Maze Interior har både uppmärksammats och prisats för sin lokala produktion, användning av återvunna material och sitt starka fokus på hållbarhet. Bill-serien är skapad av återvunnen pulverlackad metalltråd med runda naturfärgade eller mörkbetsade björkknoppar av svensk björk.

www.mazeinterior.se

Stockholm Furniture and Light Fair, A04:22

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.