14.11.2017  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus till A6

Butiken på A6 Center blir kedjans fyrtiotredje butik.

I december öppnar inredningskedjan Lagerhaus en 350 kvadratmeter stor butik i köpcentrumet A6 Center i Jönköping. Sedan tidigare har kedjan en butik på Östra Storgatan.

– Vi jobbar alltid långsiktigt och ytterligare en butik i Jönköping är en viktig investering för framtiden. A6 är ett attraktivt köpcentrum där vi har många engagerade kunder, säger Lagerhaus vd Caroline Hjelte.

Lagerhaus har idag 36 butiker i Sverige, ytterligare 6 i Norge och en växande nordisk e-handel. Butiken på A6 Center blir kedjans fyrtiotredje butik. Sortimentet består av inredningsartiklar till hemmets alla rum, produkter till kök och servering samt produkter och tillbehör för fester och kalas. 

www.lagerhaus.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.