20.02.2018  |  Interior  |  Belysning

LED i rörform

Nytänkande lågenergibelysning från Buster + Punch.

Det senaste tillskottet i Buster + Punchs LED-serie är Buster Bulb/Tube. Ljuskällan baseras på Buster + Punchs patenterade LED-teknik och kombinerar en funktionell spotlight med ett varmt klart sken. Med det förlängda ljusröret i sitt tubformade skal påminner Buster Bulb/Tube om ett levande ljus. 

– Den eleganta rörformen gör att glödlampan känns som ett levande ljus från framtiden, samtidigt som den fungerar bra med alla tidigare ljusbeslag från Buster + Punch, kommenterar grundaren och designern Massimo Buster Minale. 

Enligt företaget ha Buster Bulb/Tube har en hållbarhet på hela 27 år (30 000 timmar á 3 timmar per dag).

www.busterandpunch.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.