16.11.2017  |  Interior  |  Branschnytt

Lumitoro utökar sortimentet med inredningsaccessoarer

Det svenska smyckesvarumärket Lumitoro kombinerar konstnärlig kreativitet med avancerad 3D-printteknologi, för att designa sina innovativa och personliga kollektioner.

Nu utökar företaget, med designer Roberto Chaves i spetsen, sitt sortiment genom att ta fram även inredningsaccessoarer i material som trä, keramik, glas och filt. Glasunderläggen i Voronoi-serien, som finns även som smycken, är tillverkade i filt och mönstret är baserat på Voronoi-diagrammet, vilket man i naturen kan se bland annat på sköldpaddsskal och på giraffens skinn. 

www.lumitoro.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.