14.03.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

Maximal skärpa i köket

KAI lanserar knivserie i samarbete med den tyske kocken Tim Mälzer.

Den anrika japanska knivtillverkaren KAI lanserar nu serien Shun Premier Tim Mälzer Minamo. Knivserien består av tre modeller och är framtagen i samarbete med den tyske kocken och TV-personligheten Tim Mälzer. Knivarna har svarta handtag i Pakkaträ och knivbladen är tillverkade av en extremt hård kärna av VG-MAX-stål. Kärnan är omsluten av flexibelt Damaskusstål i 64 lager, vilket tillsammans resulterar i ett blad med maximal skärpa. Seriens namn härstammar från det fina damaskusmönstret på knivbladet, som liknar en vattenyta (japanska Minamo) i regn.

www.dafra.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.