14.02.2018  |  Interior  |  Tabletop

Nya delar i serien Alv

En av Wik & Walsøes största serier växer.

Den norska designstudion Wik & Walsøe utökar sin klassiska serie Alv med tre nya delar formgivna av Linda Svedal Walsøe. Nyheterna består av två skålar och en vas, dekorerade i silver. Serien är tillverkad i fältspatporslin – ett material som bränns vid mycket hög temperatur, vilket gör porslinet extra tåligt mot yttre påverkan.

Alv, som är en av Wik & Walsøes största kollektioner, består sedan tidigare av 43 delar i både glas och porslin, och var en av varumärkets första serier som smyckades med den ikoniska älvan.

– Mönstret och dess betydelse har kommit att bli en viktig del i Wik & Walsøes historia och varumärke. För mig har det blivit en symbol för att göra det omöjliga möjligt, säger Linda Svedal Walsøe.

www.wik-walsoe.no

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.