28.09.2017  |  Kitchen  |  Accessories

Nya prisbelönta termorskannor och -muggar från WMF

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Impulse är namnet på WMF:s nya serie med termoskannor och -muggar, som just har fått två prestigefyllda Red Dot Awards.

Termoskannorna i Impulse-serien fick den eftertraktade titeln "Product Design 2017 - Best of the Best" medan termosmuggarna tilldelades "Product Design 2017 - Winner". 

Varmt eller kallt men alltid elegant. Impuls-serien har en oöverträffad elegant och funktionell design och det är utan tvivel anledningen till att den har tilldelats hela två Red Dot Award-priser. 

Impuls termoskannor

Designen är iögonfallande och tidlös och termoskannorna finns i en hög och en låg design. Termoskannorna i Impulse-serien kännetecknas av utmärkta isolerande egenskaper som håller varmt eller kallt i upp till 24 timmar. Efter 12 timmar kan man fortfarande njuta av en varm dryck med en temperatur på över 70°C, bl.a. tack vare den isolerande glasinsatsen.  

Impulse har en fascinerande och smart hållarmekanism med automatisk stängning, som gör det lätt att hälla med ett enkelt tryck på en knapp, utan att droppa. Samtidigt ser det tättslutande locket till att termoskannan förblir helt tät, t.ex. om du har den med dig i bilen eller handväskan.

Termoskannorna ger intryck av att vara stöpta i en form och de finns som kaffe- och tekannor i flera olika snygga färger och metall - från kall rostfri stål-look till varm koppar och moderna nyanser av svart, vitt, rött och blått. 

Impulse termosmugg

Med termosmuggarna kan du ta den läckra designen med dig när du är på språng. Istället för t ex engångsmuggar som kastas bort hur som helst har du snygga tillbehör som kan du använda om och om igen. På detta sätt smakar ditt kaffe, te eller smoothie minst dubbelt så bra, när du t.ex. har det med dig på väg till jobbet eller på resan.

Termosmuggarna har en snygg design och håller varmt eller kallt i timmar. Den har en 360° öppning, som med ett lätt tryck gör det möjligt att dricka ur muggen från alla håll längs kanten på locket utan att spilla. Det tättslutande locket ser också till att termoskannan är helt tät, när du har den i väskan, i bilen och etc. Stängningsmekanismen tas bort för enkel rengöring.

Mer från Sebastian AB

Sebastian AB

www.sebastian.se

Sebastians historia i kort 1939: Thuesen Jensen grundas av A. Thuesen Jensen 1971: Verksamheten omvandlas till aktiebolag, Thuesen Jensen AS 1985: Svensk filial öppnas, dotterbolag, Sebastian AB 1990: Norsk filial öppnas, dotterbolag, Bastian AS   Allt för kök och bord  Sebastian AB är ett skandinaviskt house of brands med flera av de starkas…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.