19.01.2018  |  Interior  |  Design

Nyheter i glas

Till hösten lanserar Kähler nya designs för Omaggio-serien av munblåst glas, samt en helt ny nyans till en existerande modell. Det färgade glaset med de smala, graverade linjerna skapar en opretentiös kontrast i samspel med klassisk design i keramik, och tillför en lätthet till inredningen.

Bland höstens nyheter ingår en mindre vas, en lykta med ett öra av kärnläder och en djup skål, som finns tillgänglig i färgerna stålblå, klar och blomma, samt en ny dammgrön färg som även introduceras till existerande glasmodeller.

www.kahlerdesign.com

Formex: B02:41

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.