16.01.2018  |  Interior  |  Accessories

Objets-Bijoux i ny färg

Funktionella smycken från Alessi

Objets-Bijoux, Alessis kollektion av små funktionella föremål för hemmet har fått en ny färg. Åtta delar finns nu i roséguld och utgör serien Golden Pink. Sedan lanseringen har kollektionen kontinuerligt utökats med nya produkter.

– Sedan 2005 har över trettio olika designers skapat praktiska föremål för att underlätta i det dagliga vardagslivet, säger Alberto Alessi, Managing Director på Alessi. 

De produkter som valts ut för Golden Pink-serien är pillerburken Chestnut, väskkroken Minou, grytunderlägget Tripod, papperskniven Pes, nötknäckaren Nut Splitter, flasköppnaren Bulla, nyckelringen Pip och den senaste produkten i kollektionen fickpluntan Shot.

www.alessi.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.