30.01.2018  |  Business  |  Branschnytt

Önskas Galakväll 2018

Butikskedjan samlar beslutsfattare för nätverkande och prisutdelningar.

Den 16 januari gick Önskas årliga galakväll av stapeln på Wintervikens festvåning i Liljeholmen. Eventet samlar beslutsfattarna hos kedjans butiker och leverantörer för konstruktivt nätverkande i festliga omgivningar. Under kvällen delas det även ut priser, som uppmärksammar årets bästa leverantör och årets bästa säljare, enligt ett antal kriterier. Dessutom offentliggörs årets Önska-stipendiat, som utses av en jury, i år bestående av Grevinnan Marianne Bernadotte, glasformgivaren Ingegerd Råman, Ewa Kumlin, VD för Svensk Form, samt Pehr Gärdhagen. 2018 års vinnare på Önska-galan blev Orrefors Kosta Boda, för Årets leverantör, Daniel Elgehed från Fiskars, för Årets säljare, samt Karin Bodin, som årets Önska-stipendiat, för sitt projekt The New Man and the Sea.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.