Platsannons

Orrefors Kosta Boda AB söker Retail säljare!

Orrefors Kosta Boda AB

kostaboda.se

  • info@kostaboda.se
  • 0478-345 00
  • Stora Vägen 96, 360 52 Kosta
Se företagsprofil  
Jobtitel: Orrefors Kosta Boda AB söker Retail säljare!
Anställnings­villkor: Fulltime
Sista ansökningsdag: Snarest muligt
Startdatum: Snarest muligt
Län: Skåne län
Skapad datum: 21.12.2017
Ansök  

Vi söker en energisk och resultatinriktad säljare som vill vara med att utveckla Orrefors Kosta Boda på den svenska retail marknaden.

Vi har det lilla företagets känsla för kunden med det stora bolagets resurser. Med hög tillväxtambition och tempo är det viktigt att ha rätt fingertoppskänsla. Du kommer att vara en viktig person i vårt team och vi tror människor presterar bäst då de själva kan vara med och styra över sin tillvaro. Därför söker vi en lojal och positiv person som trivs med frihet under ansvar och som ser möjligheter istället för svårigheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Eget kundansvar
  • Nykundsbearbetning
  • Tillsammans med kunden utveckla deras verksamhet
  • Delta på mässor och kundevent.

Ditt arbetsfält är Småland, Skåne och Blekinge med omnejd och tjänsten utgår från hemmet.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och positiv energi. Du triggas av att göra bra och lönsamma affärer! I din säljroll är du bra på att bygga relationer och känner stort engagemang och intresse för både människor och affärer.

Du har sannolikt erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Tidigare erfarenhet av retail försäljning är meriterande, liksom vana att skriva offerter, men det är dina personliga egenskaper, din sociala kompetens och ditt driv som är det viktigaste för oss. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Du är prestigelös och stimuleras av nya utmaningar. Du kommunicerar dina idéer och förslag på ett enkelt och tydligt sätt och har en hög integritet. Du har ett tydligt kundfokus och förmåga att se verksamheten i ett helhetsperspektiv.

Dina arbetsuppgifter innefattar kontinuerlig kontakt med befintliga kunder inom ditt ansvarsområde, kundvård och nykundsbearbetning. Du ansvarar även för sälj- och budgetplanering, marknadsaktiviteter och uppföljningar. Du kommer att vara på resande fot större delen av din tid vilket innebär att du måste ha god förmåga att arbeta självständigt. Du måste tycka om och ha praktiska förutsättningar att resa frekvent i tjänsten.

Datorkunskap i MS Officepaket och körkort är ett krav.

Till din hjälp får du arbeta med några av Sverige mest välkända varumärken i en dynamisk organisation.

Fast månadslön. Tillträde omgående.

Är du intresserad? Ansök via jobb@orrefors.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att maila Peter Sjöö, Försäljningschef, på peter.sjoo@orrefors.se.

Orrefors Kosta Boda AB är ett helägt dotterbolag till börsnoterade New Wave Group AB. Bolaget designar, tillverkar och säljer glas och glaskonst av högsta kvalitet och med världskänd design under två starka varumärken, Orrefors och Kosta Boda. Mer information om våra varumärken hittar du på www.orrefors.se, och  www.kostaboda.se.

 

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.