29.08.2017  |  Interior  |  Textil

Premiumlakan i ny färg

exklusiva sängkläder i biodynamiskt odlad ekologisk bomull

Svenska premiumvarumärket Ogland, som tillverkar exklusiva sängkläder i 100 procent biodynamiskt odlad ekologisk bomull, lanserar i augusti en ny sandfärgad nyans, Egypt Sand. Samtliga varumärkets sängkläder är vävda i Giza-bomull, som är den allra finaste långfibriga bomullen från Egypten. De har en trådtäthet på 600 TC, med fibrer som är upp till 6 cm långa, vilket ger en lyxig och följsamt mjuk känsla. Bakom Oglands design står Emma Hedberg, som tidigare bland annat har designat för Svenskt tenn.

www.ogland.com 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.