10.01.2018  |  Business  |  Branschnytt

Royal Design Group öppnar multikanalbutik

Nya flaggskeppet delas av RoyalDesign och Rum21

I juni 2018 öppnar Royal Design Group en flaggskeppsbutik för RoyalDesign och Rum21 på Kungsgatan i Stockholm. Butiksytan är 1 300 kvadratmeter fördelat på två våningsplan, ett för RoyalDesign och ett för Rum21. 

Den nya butiken får en tydlig multikanalprofil. I RoyalDesigns onlinesortiment finns över 100 000 produkter från mer än 350 varumärken. Butiken kommer att ha 4 000 artiklar för kunden att ta med sig direkt. Övriga produkter kan beställas från digitala säljstationer för hemleverans eller upphämtning i butiken.

Sedan starten 1999 har bolaget växt kraftigt. Royal Design Group finns idag representerat online på över 13 olika geografiska marknader samt genom 14 fysiska butiker i Sverige under varumärkena RoyalDesign och Rum21.

www.royaldesign.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.