Dining / Tabletop

Tabletop

Hemmalyx för mixologen

CLUB är en av Sagaforms nyaste serier och består av produkter som är anpassade för att man på hemmaplan ska kunna få till samma lyxiga känsla som ofta infinner sig i en bar.

Tabletop

Duka med perfekt imperfektion

Perfectly Irregular

Tabletop

Sätt guldkant på dukningen

Med servisen Pure

Tabletop

Aida satsar på den svenska marknaden

Aida har dukat danska bord i över 60 år vid det här laget, och är kända för sitt stilrena vita porslin, som finns i mer eller mindre varje danskt köksskåp. Nu satsar företaget på ökad internationell expansion, och där kommer Sverige att bli en viktig marknad. Kerstin Olsson, Key Account Manager för den svenska marknaden, berättar mer.

Tabletop

Gense outsourcar produktionen och satsar på ett mer fokuserat sortiment

Sedan slutet av 1800-talet har det tillverkats silverbestick enligt gammal hantverkstradition, i Genses fabrik i Eskilstuna. Men inte så länge till. För att kunna utveckla varumärket och marknaden till sin fulla potential togs nyligen beslutet att outsourca produktionen. Monica Törnqvist, marknads- och produktchef, berättar mer.

Tabletop

Lyngby Glas til den mest trendy drinken akkurat nå

Hele verden opplever nå en "gin-craze". Det mange engang forbandt med smaken av grannåler, fås i dag i utallige varianter og med smak av for eksempel lakris, appelsinblomst eller tang.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.