Trender

Trends

Abigail Ahern till Formex

Mässan utser Guest Creator.

Branschnytt

Oväntade möten på Formex

Inredningsmässan presenterar höstens tema.

Branschnytt

Goda tider i Oslo

Oslo Design Fair är över för den här gången. Enligt Cathrine Eriksson som ansvarar för Oslo Design Fair har det varit en bra mässa med innehållsrika dagar. Samtidigt betonar hon att man nu arbetar med spännande nyheter och fler utställare inom möbelkategorin inför mässan i augusti.

Branschnytt

Formland har hittat formen

”Vi ska fortsätta på den kurs vi håller nu. Vi ska utvecklas och fortsätta överraska. Intresset för Formland blir allt större, även internationellt, och det ska vi stärka”, säger Formlands projektledare Mai-Britt Risvig Flyvholm efter en lyckad mässa.

Trends

Identitet på Oslo Design Fair

Temat för Oslo Design Fair är hur design och interiör förmedlar identitet, vilket kommer att utforskas genom utställningar samt via ett fackligt program på mässan, som äger rum för femte gången den 24-26:e januari 2018.

Trends

Härliga julögonblick

Julen står för dörren och därmed också detaljhandelns absoluta högsäsong. Nu gäller det att fånga upp kunderna och att erbjuda dem något nytt, så att de inspireras till juliga inköp såväl för hemmet som också för klapparna under granen.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.