06.11.2017  |  Furniture  |  Branschnytt

Visuell resa i möbelmässans Designbar

Italienfödde formgivaren Luca Nichetto står bakom nästa Designbar.

Uppdraget att designa Designbaren på Stockholm Furniture & Light Fair 6–10 februari 2 har gått till formgivaren Luca Nichetto. Menyn är skapad i samarbete med Lina Ahlin som är kock på restaurang Agrikultur i Stockholm. Nytt för 2018 är att Designbaren och scenen för Stockholm Design & Architecture Talks flyttar till Victoriahallen och bildar ett gemensamt område.

– Vi har skapat ett område som kombinerar restaurang och scenområde på ett oväntat sätt; där influenser från olika historiska epoker får sitt uttryck i ny design och skapar en verkligt samtida inramning. Besökarna får göra en visuell resa samtidigt som de välkomnas av en omfamnande design, vägledda av stämningen i gamla biografer, romerska arenor, Stonehenge, franska trädgårdar med en antydan av science fiction och tecknad serie, berättar Luca Nichetto.

www.stockholmfurniturelightfair.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.