11.01.2018  |  Interior  |  Dekoration

Wik & Walsøe utökar serien Alvespeil

Wik & Walsøe utökar serien Alvespeil.

Den norska designstudion Wik & Walsøe utökar serien Alvespeil med fem nya delar. Alvespeil lanserades första gången år 2014 i koppar och i höst uppdateras den i en handmålad version i silver. Alvespeils nya delar består av skålar, vas, serveringsfat samt en figur i form av en hjort. Djurfiguren och serveringsfatet säljs i en begränsad upplaga. Seriens skålar är gjorda i benporslin och övriga delar i fältspatporslin. Samtliga föremål handmålas i silver vilket gör varje enskild produkt unik.

 www.wik-walsoe.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. När du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer.