Kärnan i kvaliteten från HOLM
Vårens nyheter från HOLM innehåller allt från nya tillägg i den vackra akaciaserien till stekpannor med keramisk beläggning till produkter som handlar om att nå in till kärnan i den saftiga måltiden - och filtrera fram essensen av god smak och bra kvalitet.
Den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden är kärnan i Claus Holms inställning till matlagning. Förutom en glimt i ögat är den kvalitetsmedvetne kocken därför alltid beväpnad med bra verktyg som tål att användas. Behovet av solida redskap återspeglas naturligtvis också i vårens fantastiska produktnyheter.
I centrum för allt
En bra stektermometer är avgörande för att kontrollera köttets kärntemperatur, som är så viktigt för perfekt tillagning - och därmed ett mört och läckert resultat. Den nya termometern från HOLM mäter 7,2 cm i diameter och levereras i en vacker presentförpackning.
HOLM:s eleganta akaciaserie innehåller två ståltrådssilar med handtag i akacia. Silarna mäter 16 respektive 20 cm och ser till att du får kvar essensen av kvalitet oavsett om du sköljer grönsaker, förbereder en sås eller häller av vattnet från pastan till en bolognese.
Keramisk hållbarhet
Aluminiumpannan med en diameter på 24 cm har nu en keramisk XERADUR 2-beläggning från ILAG, som är tillverkad utan PFAS. Samtidigt är den keramiska beläggningen otroligt hållbar och tål upp till 400 graders värme.
Och som alla vårens nyheter är den ett exempel på den höga kvalitet som står i centrum för Claus Holms arbete som kock - och som han alltid garanterar.