19.03.2019  |  Business  |  Branschnytt

Åhlens Outlet till Örebro

Femte etableringen för konceptet.

I februari öppnade Åhléns Outlet i Marieberg utanför Örebro. Det blev den femte etableringen för outletkonceptet, som samlar varumärken inom mode, hem och skönhet under samma tak. Butiksytan är 2 000 kvadratmeter och 11 nya medarbetare har rekryterats.

”Vi välkomnar våra kunder till det nya varuhuset i Marieberg köpområde, där kunderna kan göra spännande varumärkesfynd till sig själva, hemmet och familjen”, säger Stina Klaesson, VD Åhléns Outlet.

Åhléns Outlet är ett dotterbolag till Åhléns AB med ett koncept och sortiment som är tydligt avskilt från Åhléns, skriver företaget i ett pressmeddelande.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.