24.10.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

Årets julklapp 2018 – Witt Classic Nutriblender

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Gör dina egna hälsosamma smoothies, läckra soppor eller mal din egen kryddblandning. Witt Classic Nutriblender är stark nog till att också klara nötter och baljväxter, så du kan göra mandelmjölk eller mala kaffe.

Witt Nutri Blender är utrustad med en kraftig 1000 W motor, som levererar över 18 000 varv i minuten som kan hacka, mixa, röra, mosa och mycket mera…

De 6 specialformade knivarna skapar en strömvirvel i blenderbehållaren som säkerställer, att alla ingredienser mixas noggrant till en läcker, krämig och likformig konsistens.

Sund smoothie On The Go!
Du kontrollerar själv innehållet – inga onödiga sötningsmedel, e-nummer eller okända kalorier – bara färska ingredienser som skapar energi och välbefinnande i den hektiska vardagen. Nutriblendern är perfekt till dig som är i farten och till en enkel välanpassad måltid. Lägg ingredienserna direkt i behållaren, mixa, och din smoothie är klar ”to go”.  

Du får två behållare, en stor på 600 ml och en mindre på 350 ml.

Som tillbehör medföljer tätslutande lock, så att blenderbehållarna kan sättas direkt i kylskåpet. Du får också ett lock med krok och spillsäker drickpip, så att du kan mixa en färsk smoothie att ta med på jobbet eller till sport.

Dessutom får du en ring med pip och krok, så att blenderbehållaren kan förvandlas till en kanna.

Power up med den kraftfulla Witt Classic Nutriblender, och låt dig förtrollas av den enastående effektiviteten.  

Rek. pris: SEK: 1.199,-

För mer information: https://witt.zone/witt/koekkenserie/
Länk till high-res bilder: http://media.witt.dk:8080/_NLq3obN9Tf526R

För ytterligare information kontaktas:

Daniel Storm Larsen
Product Manager
Mail: dsl@witt.dk
Tel.: +45 4012 4280

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.