Interior / Accessories

Accessories

Tick, tack, tick, tack…

Ett ljud som för många säkert väcker minnen av en liten väckarklocka, rund eller kanske kvadratisk, som stod på nattygsbordet vid sidan av sängen som en trofast påminnelse om vad klockan är, att man borde stiga upp eller kanske att man istället kunde sova vidare. Men också en påminnelse om en enklare tid, då vi lät en väckarklocka tala om för oss vad klockan var, snarare än en smartphone, med otaliga andra informationer som den vill visa oss.

Accessories

En present som gör avtryck

Stansa initialer på Designtorgets läderkollektion.

Accessories

Är din mor (också) den bästa i världen? - då är det snart dags att du berättar det för henne

Vi har hittat 9 fina danska designprodukter som garanterat kommer att glädja din mor ... Och som håller mycket längre än gröna stjälkar.

Accessories

Med ögon stora som tekoppar

En vän som vaktar dina pengar.

Accessories

Pappersklipp har inspirerat till årets påskduk från Södahl

Frågar du Södahl är det en sak som är helt avgörande när man ska designa en säsongsbetonad duk som ex en julduk eller påskduk: den ska vara långtidshållbar.

Sponsrat innehåll

Accessories

70-talets makraméstil har gjort comeback

Har du vuxit upp på 70-talet? Då kommer du säkert ihåg den särskilda makramé-stilen - en stil där det används knutar och knopar istället för vävning och stickat.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.