Interior / Accessories

Accessories

Till hederliga herrar

Gentlemen's Hardware fokuserar på presentartiklar för män.

Accessories

Klassiker i ny färg

Poltrona Frau lanserar blå Pallo.

Accessories

Nya Flora Danica-motiv på Södahls textilier

Denna höst är inget undantag, och seriens nyaste motiv är Malva, Klätt och Björnbär, som får lov att pryda kökshanddukar i linne och bomull, medan motiven Vial och Rödklöver kan ses på sängkläderna i exklusivt bomullssatin.

Sponsrat innehåll

Accessories

Tick, tack, tick, tack…

Ett ljud som för många säkert väcker minnen av en liten väckarklocka, rund eller kanske kvadratisk, som stod på nattygsbordet vid sidan av sängen som en trofast påminnelse om vad klockan är, att man borde stiga upp eller kanske att man istället kunde sova vidare. Men också en påminnelse om en enklare tid, då vi lät en väckarklocka tala om för oss vad klockan var, snarare än en smartphone, med otaliga andra informationer som den vill visa oss.

Accessories

En present som gör avtryck

Stansa initialer på Designtorgets läderkollektion.

Accessories

Är din mor (också) den bästa i världen? - då är det snart dags att du berättar det för henne

Vi har hittat 9 fina danska designprodukter som garanterat kommer att glädja din mor ... Och som håller mycket längre än gröna stjälkar.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.