Dining / Accessories

Accessories

Enkla muminmotiv - Mumin camping och present

Höstens Stelton x Mumin-kollektion kännetecknas av starka modefärger och enkla muminmotiv som finns i några av de första sagorna från Mumintrollens underbara värld

Sponsrat innehåll

Accessories

Grädden på moset

Accessories

Till små personliga anrättningar

TAPAS-setet med träbricka och tre små skålar har formgetts av fransmannen Pierre Foulonneau. Han föreslår själv att TAPAS kan användas till servering av alla slags sydliga tapas och antipasti, eller till oliver och korv till aperitifen.

Sponsrat innehåll

Accessories

BITZ nya salladsskålar har ett uppdrag - de ska bjuda in till att äta mer sallad

´Min önskan är att mina nya salladsskålar får salladen att se mycket inbjudande ut, för på det viset får både barn och vuxna lust att ta väl för sig på tallrikarna. Smaklig måltid och mycket nöje med allt det gröna och din salladsskål´ Christian Bitz

Sponsrat innehåll

Accessories

Nuance termos med vakuumeffekt vinner internationellt designpris

Nuance termos håller temperaturen länge Nuance termos har utvecklats med vakuumeffekt, som betyder att värme- och köldförlusten minimeras, och därför håller den ekstraordinära termosen dina drycker kalla i 24 timmar och varma i 12 timmar.

Sponsrat innehåll

Accessories

Imponerande bordfat

Christian Bitz har med sin sprudlande fantasi och sitt mångfaldiga universum skapat en serie färgrikt stengods som ger borddukningen en extra dimension. BITZ-seriens enorma popularitet betyder att det nu också lanseras en rad imponerande bordfat.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.