Dining / Accessories

Accessories

BITZ nya salladsskålar har ett uppdrag - de ska bjuda in till att äta mer sallad

´Min önskan är att mina nya salladsskålar får salladen att se mycket inbjudande ut, för på det viset får både barn och vuxna lust att ta väl för sig på tallrikarna. Smaklig måltid och mycket nöje med allt det gröna och din salladsskål´ Christian Bitz

Sponsrat innehåll

Accessories

Nuance termos med vakuumeffekt vinner internationellt designpris

Nuance termos håller temperaturen länge Nuance termos har utvecklats med vakuumeffekt, som betyder att värme- och köldförlusten minimeras, och därför håller den ekstraordinära termosen dina drycker kalla i 24 timmar och varma i 12 timmar.

Sponsrat innehåll

Accessories

Imponerande bordfat

Christian Bitz har med sin sprudlande fantasi och sitt mångfaldiga universum skapat en serie färgrikt stengods som ger borddukningen en extra dimension. BITZ-seriens enorma popularitet betyder att det nu också lanseras en rad imponerande bordfat.

Sponsrat innehåll

Accessories

Claus Holms spännande variant av den välsmakande ankan

Skulle du ha lust att prova en ny spännande variant av ankan? Då är det kanske Claus Holms recept på kryddigt anklår med rödkålskastanjer och röd grapefrukt du ska ge dig i kast med - här tillagad i HOLM Minigryta i stengods.

Sponsrat innehåll

Accessories

Med Blomsterbergs Chokladform kan du göra fyllda praliner à la Mette

Sverige har de senaste åren utvecklat sig till ett land fullt av kreativa, dessert- och bakglada svenskar, och den hemlagade julkonfekten har utvecklat sig från produktion av marsipankulor överdragna med choklad till små överdådiga kreationer.

Sponsrat innehåll

Accessories

Bordstabletten återfår sin popularitet

Medan ett rått bord och en elegant duk länge har varit populärt, har bordstabletten nu igen fått plats i de nordiska köken och matrummen.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.