12.03.2019  |  Interior  |  Design

Arkitektoniska vaser

Zaha Hadid Design samarbetar med Rosenthal.

Genom sin 140-åriga historia har porslinsföretaget Rosenthal samarbetat med konstnärer som Salvador Dali och Andy Warhol, liksom formgivare som Walter Gropius och Werner Panton. Nu lanseras tre serier av arkitekt- och designkontoret Zaha Hadid Design som anspelar på olika aspekter av kontorets arkitektur. Serien Strip Collection är uppbyggd av vertikala remsor som överför basens kvadratiska form till en rund topp. Läs mer om de övriga serierna Lapp och Weave på hemsidan.

www.rosenthal.de

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.