Interior / Bad

Bad

UME dispenser med sensor  – årets mest välkomna designnyhet

Zone Denmark lanserar nu den eleganta UME-dispensern med sensorfunktion - en superaktuell nyhet i en tid med stort fokus på hygien och omtanke ...

Sponsrat innehåll

Bad

Förvandla ditt badrum med feminin minimalism

Ny badrumsserie från Södahl.

Sponsrat innehåll

Bad

Se dig själv i rätt ljus!

En bra spegel gör underverk när du till exempel sminkar dig, rakar dig eller tar på kontaktlinserna. De vackra nya vägg- och bordsspeglarna från Zone Denmark kan både förstora och visa ditt ansikte i olika färgtemperaturer.

Sponsrat innehåll

Bad

INU speglar och borstar – naturliga skönheter

Vi gör mängder av kompromisser i vardagen. Så varför inte skämma bort dig själv med vackra versioner av de saker som du behöver? Som den nya kollektionen med speglar och borstar i organisk design och dekorativt ljust trä från Zone Denmarks spa-serie INU.

Sponsrat innehåll

Bad

Tid för reflektion

Juna lanserar hamam-inspirerade handdukar.

Bad

Som en doftande viskning

En läcker inredning är inte bara det som du kan se. Det är också stämningar som passar nuet och ditt humör. Och dem kan du locka fram med de nya doftljusen från INU – Zone Denmarks serie med produkter för badrummet, avkoppling och välbefinnande.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.