21.07.2020  |  Dining  |  Tabletop

Blickfång med historia

Swedish Grace får tillskottet Centerpieces.

Rörstrands servis Swedish Grace med sitt välbekanta mönster av veteax visades första gången på Stockholmsutställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg hade några år tidigare slagit igenom med vasen Vase, formad som en vetekärve. Till servisens nittioårsjubileum presenterar Rörstrand tillskottet Centerpieces med tre dekorativa delar som ska förhöja dukningen. Som en hyllning till Louise Adelborg är en av dem en replik av Vase.

www.rorstrand.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.