05.02.2019  |  Interior  |  Design

Bohemian Luxury på Tjolöholm

Textil och mode från klassiska varuhuset Liberty.

Utställningen Bohemian Luxury – Liberty Style på Tjolöholms Slott bjuder besökaren på brittisk inredning från förra sekelskiftet. När Blanche Dickson lät bygga Tjolöholms Slott valde hon stora delar av inredningen från varuhuset Liberty i London. Utställningen berättar historien om det nyskapande livsstilsvaruhuset i samarbete med Fashion and Textile Museum och Liberty i London. Utöver utställningen, som äger rum i slottets unika Libertyinteriörer, får besökaren möjlighet att handla i en återskapad Libertyshop i slottets herrum.

Utställningen är öppen 2 februari till 30 december.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.