Karin Beatrice Levin

Designer

  • Design by Beatrice

Om

Mitt namn är Karin Beatrice Levin. Jag är konstnären och designern som står bakom varumärket Design by Beatrice. Jag säljer produkter både till privatkunder och återförsäljare. På min webshop hittar du även digitaltryck av mina akvareller som jag utgår ifrån när jag designar muggar, handdukar, br…

Läs mer  

Om

Mitt namn är Karin Beatrice Levin. Jag är konstnären och designern som står bakom varumärket Design by Beatrice. Jag säljer produkter både till privatkunder och återförsäljare. På min webshop hittar du även digitaltryck av mina akvareller som jag utgår ifrån när jag designar muggar, handdukar, brickor och tändsticksaskar. Inom en snart framtid kan du även samla på mitt porslin. Du är kanske ute efter en gåva att ge i födelsedagspresent eller bara vill unna dig själv något fint. Du som återförsäljare är varmt välkommen att höra av dig så är jag säker på att vi kan få ett bra samarbete.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.