Mana Kalani

Inredning, Showroom, Koncept Design

  • Kalani Design AB

Om

Interiör Design

Kalani Design erbjuder tjänster och produkter inom InredningsDesign där man har en bred valmöjlighet att prolera sin arbetsmiljö som företagare eller inreda sitt boende som privat person . Vi jobbar med kunden i fokus och möjligheterna inom materialvalen är…

Läs mer  

Om

Interiör Design

Kalani Design erbjuder tjänster och produkter inom InredningsDesign där man har en bred valmöjlighet att prolera sin arbetsmiljö som företagare eller inreda sitt boende som privat person . Vi jobbar med kunden i fokus och möjligheterna inom materialvalen är oändliga när det kommer till inredning.

 

Grafiska lösningar

Kalani Design erbjuder Grafiska Lösningar till de företag som har
produkter eller tjänster och vill synas väl hos sina konsumenter.
Det krävs en representativt profilering för att kunna nå marknaden på ett effektivt sätt.
Förutom Grafiska Lösningar har vi ett stort utbud ut av reklammaterial så som
skyltar, fyrfärgstryck och dekor.
Inom reklammaterial finns det en uppsjö av varianter & material att jobba med.

 

Koncept Design

Äger ni ett varumärke idag eller funderar ni på att komma igång med er affärsidé är det viktig att man skaffar sig ett genomtänkt koncept i första steget.
Kalani Design har flera samarbetspartner som kan bygga en stabil plattform åt er verksamhet för att ni ska kunna fokusera på viktigare ändamål.
Konceptet fungerar som en ryggrad för ens verksamhet där man garderar sina investeringar på en konkurrenskraftig marknad.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.