Peter Breid

Designer/manager

Om

Jag heter Peter Breid och har sedan 3 år gått från ingenjör med systemutveckling och datakom till möbeldesign, det är tvära kast, men form och arkitektur har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har ett års studier på konstskola och konstve…

Läs mer  

Om

Jag heter Peter Breid och har sedan 3 år gått från ingenjör med systemutveckling och datakom till möbeldesign, det är tvära kast, men form och arkitektur har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har ett års studier på konstskola och konstvetare på universitetet bakom mig. Skillnaden mellan att designa datakomtjänster och möbler är stor, men kanske inte riktigt så stor som man kan tro i en aspekt. Jag tänker på är den intellektuella utmaningen och möjligheten att skapa något som någon är i behov av. Det är fokus på funktionen i båda fallen. Det som skiljer är den arkitektoniska dimensionen vid möbelutformning, dvs att leverera både funktionellt och estetiskt tilltalade möbler.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.