12.02.2019  |  Interior  |  Brukskonst

Butler/Lindgård till Wanås Konst

Designstudion ställer ut projektet Tits N Ass.

Malmöbaserade designstudion Butler/Lindgård öppnar vårsäsongen på Wanås Konst med utställningen Tits N Ass. Duon består av Hanna Butler och Karin Olu Lindgård, textilformgivare kända för att ta avstamp i vardagliga betraktelser och kombinera det handgjorda och exklusiva med humor och visionära budskap. Projektet Tits N Ass påbörjades 2016 efter att en av dem blivit utslängd från ett museum för att ha ammat sin bebis och av upplevelsen att det blivit mindre accepterat att amma offentligt i jämförelse med några år tidigare. Curator är Malin Gustavsson. Utställningen öppnar 2 mars och pågår till 28 april, 2019.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.