13.12.2017 | Folk på väg

Ny VD för Tableware Division Northern Europe, Villeroy & Boch

Carl Lejon, ny VD för Tableware Division Northern Europe, Villeroy & Boch

Villeroy & Boch får en ny VD för Tableware Division Northern Europe i och med Jönköpingssonen Carl Lejon, som nu är bosatt i Stockholm sedan tio år tillbaka, tillsammans med sin familj. Carl har tio års erfarenhet inom olika kommersiella roller hos både börsnoterade och privatägda bolag, som till exempel L’Oréal och Red Bull. Han berättar att han ser fram emot att, tillsammans med sina nyblivna kollegor, ta sig an dagens snabbt växlande retaillandskap; och där ständigt sträva efter att skapa mervärde, samt vara relevant inom samtliga områden för det anrika företagets kunder och partners. 

 

https://www.villeroy-boch.se/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.