04.04.2019  |  Business  |  Branschnytt

Dags för Milanos möbelmässa

Salone del Mobile är designvärldens största mötesplats.

Från 9 till 14 april pågår möbelmässan i Milano, Salone Del Mobile. Det är designvärldens största mötesplats och samlar omkring 300 000 besökare varje vår. Årets upplaga är den 58 i ordningen. Visningar, utställningar och aktiviteter pågår över hela staden med stadsdelen Brera som epicentrum. Nytt för i år är bland annat projektet S-Project i området Workplace 3.0 ute på mässan, som inriktar sig på hybriddesign skapad för både arbets- och hemmiljö.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.