05.03.2019  |  Business  |  Branschnytt

Danska systrar till Borlänge

Søstrene Grene öppnar tolfte butiken i Sverige.

Den första mars öppnar inredningskedjan Søstrene Grene en butik i köpcentrumet Kupolen i Borlänge. I sortimentet finns heminredning, mindre möbler, köksutrustning samt hobby- och kontorsmaterial och även en ny matkollektionen med delikatesser, ekologiska bakningsmixar med mera. Butiken blir den danska kedjans tolfte etablering i Sverige.

”Det är med en speciell känsla av stolthet och ödmjukhet som jag ser butikskonceptet som mina föräldrar skapade sprida sig till nya platser. Vi hoppas att den nya butiken ska ge unika upplevelser till både nya och befintliga kunder i Borlänge med omnejd”, säger vd Mikkel Grene i en kommentar.

Søstrene Grene har drygt 240 butiker i 16 länder.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.