Dekoration

Dekoration

Unikt 3D-printat porslin

Rörstrand adderar vas till Pli Blanc

Dekoration

5 snabba

5 snabba till Hannes Rölander medgrundare och delägare och Gabriel Lindell försäljningschef på Boråsbaserade Torplyktan om visioner, veganska handtvålar och återvunnet glas.

Dekoration

Hoptimist kniper den gula ledartröjan

Våren ger ny energi, och hos Hoptimist ligger vi i hårdträning inför sommarens stora sportevenemang: Tour de France 2022, där de tre inledande etapperna körs i Danmark.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Passionerad hygge från Morsø

Konsten att formge saker som blir till samlingspunkter i hemmet. Den konsten har alla hängivna designers som har samarbetat med Morsø genom åren behärskat. Det gäller även Peter Svarrer, som står bakom de nya Flame-faten.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Nordisk design med en stor internationell potential

I den danska versionen av Draknästet, Løvens Hule (engelska Dragon´s Den), fick fler än 600 000 danskar se när grundaren av minifabrikken Winnie Løkkegaard Kristensen fick affärsmannen Jacob Risgaard att investera i hennes kreativa designidéer. minifabrikken är nu en del av bySommer, där produkterna passar perfekt in i den existerande kollektion.

Dekoration

Kraftsamling i Målerås

Målerås Glasbruk hade påbörjat en övergripande strategisk översyn när coronapandemin bröt ut. Stora förluster tvingade företaget att säga upp halva personalstyrkan och det strategiska arbetet lades på is. Nu är återhämtningen igång och målet är ett plusresultat 2022.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.