Interior / Dekoration

Dekoration

Med filtdjuren på en fantastisk tillväxtresa

Én Gry & Sif grundades för 22 år sedan när systrarna Gry och Sif föll för den fina tovningstekniken och för nepalesiska kvinnors glada och öppna sinnen. Idag tovas produkterna fortfarande av kvinnor i Nepal och i Danmark har företaget på kort tid växt från två till 15 anställda. För de tovade tingen harmonierar perfekt med tidsandan.

Dekoration

Hoptimist med ett unikt DNA

Den glade lille Hoptimisten har hittat in i konsumenternas hjärtan – inte bara i Danmark, där den varit känd sedan 1960-talet, utan även i övriga Europa. Poul Christoffersen, som är varumärkeschef för Hoptimist, tvivlar inte på att framgången fick ett lyft när F&H tog över varumärket för ett år sedan och kunde tillföra både ekonomiska och mänskliga resurser.

Dekoration

Förebild i naturen

Northern lanserar Monolith

Dekoration

För blommor och ljus

Skultuna presenterar Wallflower

Dekoration

Dreaming of a green Christmas?

Invest in a Christmas Tree that you can reuse year after year and protect the environment. Sirius has a wide selection of trees that suits each taste. They come with LED-lights, freeing you from having to struggle with light chains or tricky flames.

Sponsrat innehåll

Dekoration

Massor av kärlek från Hoptimist

Den stora, härliga Hoptimist-familjen är ett färgstarkt gäng som är fullt av liv, ljus och glada dagar. Och inte minst massor av kärlek.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.