Business / Design

Design

Salong Betong: Ingenting är omöjligt

Salong Betong har sitt ursprung i bläck, musik, skaparglädje och gemenskap. Salongen är så mycket mer än en vanlig tatueringsstudio: den är en plats för skapande och handling, som drivs av passion, nyfikenhet och en oändlig livslust.

Sponsrat innehåll

Design

Dansk design för dagens behov

Stelton och Rig-Tig har haft en positiv utveckling i Sverige det senaste året. Nu presenterar varumärkena flera nyheter för att möta behov som formats av pandemin.

Design

Om vores designere

Designduoen mencke&vagnby består af Karina Mencke og Marcus Vagnby, der begge har mangeårig erfaring med kreative og skabende processer.

Sponsrat innehåll

Design

En funktionell liten designrevolution

På sextiotalet stod bordständaren på vardagsrumsbordet i alla designhem. Det borde den göra igen, säger Mikael Skjoldager från Mignis Livinglighter. För det är ingen tvekan om att den nya produktkategorin kan skapa merförsäljning i butikerna.

Design

Tidlös design gör goda affärer

Nyväckta FDB Møbler utvecklas snabbt. Med ett index på 140 och en omsättning på 140 miljoner danska kronor 2020 är företaget redo att berätta historien om det nästan 80 år gamla varumärket i Tyskland, Norge och Sverige.

Design

Formex Nova 2020

Materialen i fokus.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.