Designbase.se

Trends

Julens trender 2019

Julen står för dörren och därmed också design- och inredningsbranschens högsäsong. Därför gäller det att vara förberedd och göra allt som är möjligt för att inspirera kunderna till att köpa nytt julpynt och inspirerande gåvor till familj och vänner.

Branschnytt

Ny business manager till Designbase i Sverige

Vladimir Bourghardt Damianov har med sig internationell erfarenhet inom balett och mode.

Tabletop

Det dukade bordet

Det dukade bordet utgör en betydande del av omsättningen för svenska design- och inredningsbutiker. Stengods är starkt på frammarsch men även flera andra designelement syns och används på bordet, och det råder inget tvivel om att det är här som butikerna har en chans att göra skillnad på allvar. Dessutom passar ett vackert dukat bord bra in i butiksmiljön.

Design

Julnyheter och presenttips

Låt dig inspireras av vårt galleri med julpynt och väldesignade nyheter.

Branschnytt

Inköp vs. inspiration – så använder sig branschen av handelsmässorna

I augusti inleds ännu en intensiv mässäsong för design- och inredningsbranschen. Designbase har träffat tre erfarna inköpare, som här berättar om hur de använder sig av mässorna i sitt arbete.

Tabletop

Det dukade bordet

Det dukade bordet - eller rättare sagt den vackra dukningen - spelar en betydande roll för omsättningen i design- och inredningsbutiker. Det är här man kan leka med färger och spännande designkomponenter, och det är här som konsumenterna kan hitta den servis, de glas eller bestick de kommer att samla på under flera år. Och så är det ju snyggt med ett dukat bord i butiken.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.