02.10.2018  |  Dining  |  Tabletop

Dukning i barnhöjd

Ny kollektion från Alessi till de minsta.

Alessini är en ny kollektion för barn med barnbestick och servis skapad av Alessandro Mendini. Serien är en kärleksförklaring till barnets fantasi. Dess kulörta konfetti och cirkulära grafik får de robusta produkterna att likna glada ansikten. Som komplement till porslinseriens skål, mugg och tallrikar omfattar serien dessutom ett kraftigt stålbestick med kniv, gaffel och sked, som är framtaget speciellt för barnhandens ergonomi.

Alessini barnservis finns i två olika uppsättningar – Proust och Centrici – bestående av skål, tallrik och mugg med dubbelhandtag. Barnbesticken i rostfritt stål säljs i set med kniv, gaffel och sked.

www.alessi.com   

-SSK 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.