30.04.2020  |  Dining  |  Food

FÅ EN DELUXE GRILLUPPLEVELSE MED ROTISSERIET TILL EVERDURE BY HESTON BLUMENTHAL GASOLGRILL

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Rotisseriinsatsen med inspektionsfönster, belysning och tyst motor för att enkelt kunna hålla ett öga på köttet. De starka Cliplock Forks™ kan hålla fast allt från en kyckling till en lammstek, medan rotisseriet roterar och grillar köttet till perfektion.

Everdure by Heston Blumenthal har kommit med en revolutionerande och solid rotisseriinsats till gasolgrillarna FORCE™ och FURNACE™. Denna praktiska insats monteras direkt ovanpå den öppna grillen. Locket på grillen stängs tills det vilar på rotisseriinsatsen.  

Rotisseriet är utrustat med kraftiga och solida Everdure Cliplock Forks™ med praktiskt tryckknapp-lås.  Du kan tryggt och enkelt sätta på alla typer av kött på rotisseriet, med vetskap om att de kraftiga gafflarna håller ett fast grepp om köttet under hela grillprocessen. Det betyder, att även om köttet under grillningen blir otroligt mört inte faller av rotisseriet och ner i grillen. Därmed garanteras du alltid ett optimalt grillresultat.

Belysningen i rotisseriinsatsen består av 1x 25 W halogenlampa placerad på insidan, vilket gör det lätt för dig att via inspektionsfönstret få full överblick över tillagningen. Därmed elimineras behovet för att öppna luckan under tillagningen, och därmed släppa ut värme och störa tillagningen. Belysningen kontrolleras enkelt och praktiskt med en tänd-/släckknapp på sidan av insatsen.

Motorn på rotisseriet är mycket tyst, vilket garanterar dig lugn och ro under tillagningen. Du undviker därmed det ibland irriterande och gnisslande ljudet som vissa rotisserier avger, när de roterar. Kontrollen av rotisseriet är praktiskt placerat vid sidan om tänd-/släckknappen till belysningen – för den optimala användar-upplevelsen.

Med Everdure rotisseri och Everdure by Heston Blumenthal gasolgrill garanteras du en deluxe grillupplevelse, där råstyrka, precision, design och funktionalitet skapar den perfekta ramen.

Rek. försäljningspris: FORCE™ rotisseri (HBG2ROTISEU): SEK 1 899,-
Rek. försäljningspris: FURNACE™ rotisseri (HBG3ROTISEU): SEK 2 199,-

Länk till highres. bilder:  http://media.witt.dk:8080/_2OVMTJCT6fA7iR
För ytterligare information om Everdure: https://www.everdurebyheston.se/

För ytterligare information kontaktas:

Flemming Nielsen
Sales & Category Manager B2B/Outdoor/E-commute
Tel: +45 40 12 43 03
Email: fni@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.